Collega Veghel Techniek

Collega Veghel Techniek

Collega Veghel Techniek

Collega Veghel Techniek

Voor onze vestiging in Veghel zoeken wij een:

Collega Veghel Techniek

Wij zoeken een nieuwe collega om de afdeling Techniek in Veghel te versterken. Of je nu net start met je carrière of al jaren ervaring hebt maakt niet uit. Goede inzet én affiniteit met de technische branche vinden wij het belangrijkst. Help jij mensen graag groeien en word je blij van het maken van een juiste match tussen opdrachtgever en werkzoekende? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
Je begrijpt vrijwel meteen wat de opdrachtgever zoekt in een (tijdelijke) kracht. Door je oprechte interesse in mensen weet je precies welke wensen en talenten de flexwerker bezit die je bij deze vacature vindt passen. Als de medewerker eenmaal is gestart bij de opdrachtgever blijf je contact houden over hoe het gaat en of er bijvoorbeeld extra kennis nodig is om de functie goed te blijven uitvoeren. Verder houd je je bezig met het maken van planningen, administratieve taken en je bent het aanspreekpunt voor flexwerkers en klanten.

Samen met het team zorg je ervoor dat jouw stukje Koflexwerk op rolletjes loopt. Als team zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn en flexwerkers graag aan de slag gaan voor ons.

Wie ben jij?
– Je hebt affiniteit met techniek;
– Je beschikt over hbo denk- en werkniveau;
– Je bent communicatief vaardig;
– Werken in een team gaat je goed af;
– Je bent woonachtig in de omgeving van Veghel en in het bezit van een rijbewijs.

Bedrijfsprofiel Koflexwerk
Koflexwerk is een uitzend- en detacheringsbureau dat bestaat uit een vijftal vestigingen verspreid over Nood-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van Koflexwerk zijn; loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie die flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen met opdrachtgever. Elke opdrachtgever heeft namelijk recht heeft op de beste werknemers. In 2013 begonnen we met de eerste uitzending en anno 2019 werken er ruim 500 uitzendkrachten dagelijks voor ons bureau.

Wij bieden je:
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan kun je direct solliciteren! Je motivatie met cv kun je mailen naar k.oosterom@koflexwerk.nl. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Kelly Oosterom via telefoonnummer 088 74 70 252.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.