Ik zoek personeel

Ik zoek personeel

Ik zoek personeel

Ik zoek personeel

Op zoek naar technisch personeel?

Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wij bemiddelen tussen enthousiaste flexwerkers en bedrijven zoals de uwe. Bij ons kunt u terecht voor ongeschoold en academisch geschoold personeel, afkomstig uit verschillende branches.

Zo hebben wij flexwerkers in dienst uit de volgende disciplines:

  • Techniek
  • Administratie
  • Industrie & productie
  • Transport & logistiek

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor HRM-advies & begeleiding, payrollservice, poolbeheer, detachering en werving & selectie. Een hele mond vol, maar met ons als betrokken partij wordt al een groot deel van het werk uit handen genomen.

Om u te kunnen voorzien van de perfecte match dragen wij persoonlijk de zorg voor de ontwikkeling van onze flexwerkers. Het is voor ons belangrijk dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn en aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen.

Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen met het vinden van de juiste match.

Koflexwerk kent geen 9-tot-5 mentaliteit en daarom zijn we 24/7 bereikbaar via WhatsApp. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen (088-7470200) óf via het inschrijfformulier.

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

    Versnel je carriere

    Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.