Technische Professionals

Productie Professionals

Transport Professionals

Adminstratieve Professionals

Ik zoek personeel

Koflexwerk bestaat sinds september 2013. We zijn een jonge en ondernemende club die constant in beweging is en zich op de kaart heeft weten te zetten als een betrokken en loyale partij. De binding tussen de klant en Koflexwerk vertaalt zich onder andere in langdurige relaties.

Van origine is Koflexwerk een technisch uitzendbureau. Inmiddels is de doelgroep en het dienstenpakket fors uitgebreid en kunnen wij in al uw wensen voorzien. Wij vinden dat het belangrijk is om te denken in oplossingen en kennen geen 9-tot-5 mentaliteit. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar.

Op zoek naar personeel? Bijvoorbeeld om een piek in de zomer op te vangen, voor langere termijn of voor een vast dienstverband. In deze gevallen kunnen we u van dienst zijn. Voor het leveren van onze diensten aansluitend op uw specifieke wensen, maken we graag eerst kennis met u en uw organisatie.

U kunt alvast globaal aangeven wat uw wensen zijn middels het inschrijfformulier voor werkgevers.


Na ontvangst van het formulier zullen wij spoedig contact met u opnemen. Heeft u op zeer korte termijn behoefte aan extra personeel? Bel ons dan: 088-7470200