Intercedent Elektrotechniek Zaandam

Intercedent Elektrotechniek Zaandam

Intercedent Elektrotechniek Zaandam

Intercedent Elektrotechniek Zaandam

Voor onze vestiging in Zaandam zoeken wij een:

Intercedent Elektrotechniek

Het geheim van een goede intercedent zit hem in de oprechte interesse in anderen. Voor jou vanzelfsprekend; jij doet niets liever dan die perfecte match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. 

Over de functie
Je weet als geen ander te begrijpen wat de opdrachtgever zoekt in een (tijdelijke) kracht. Door je oprechte interesse in mensen weet je precies welke wensen en talenten de flexwerker bezit die je bij deze vacature vindt passen. Als de medewerker eenmaal is gestart bij de opdrachtgever blijf je contact houden over hoe het gaat en of er bijvoorbeeld extra kennis nodig is om de functie goed te blijven uitvoeren. Verder houd je je bezig met het maken van planningen, administratieve taken en je bent het aanspreekpunt voor flexwerkers en klanten.

Hoe ziet een werkdag er voor een Intercedent uit?
Je verwerkt iedere dag de binnengekomen reacties van kandidaten zo snel mogelijk. Kandidaten die mogelijk interessant zijn voor een bepaalde functie, nodig je uit voor een kennismakingsgesprek op kantoor. Daarnaast ga je ook zelf actief online op zoek naar technici die je vervolgens enthousiasmeert om aan de slag te gaan voor Koflexwerk. Tevens verricht je werk- en projectbezoeken. Door in contact te blijven met je kandidaten bouw je een band met ze op, je leert ze steeds beter kennen en zij jou natuurlijk ook.

Wie ben jij?
– Je beschikt over hbo denk- en werkniveau;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal;
– Een e-mail of (telefoon)gesprek in het Engels gaat je prima af;
– Je werkt graag samen aan succes;
– Je bent woonachtig in regio Zaandam én in het bezit van rijbewijs B.

Over Koflexwerk
Koflexwerk is een uitzend- en detacheringsbureau dat bestaat uit een vijftal vestigingen verspreid over Nood-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van Koflexwerk zijn; loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie die flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen met opdrachtgever. Elke opdrachtgever heeft namelijk recht heeft op de beste werknemers vinden wij. In 2013 begonnen we met de eerste uitzending en anno 2019 werken er ruim 500 uitzendkrachten dagelijks voor ons bureau.

Wat wij bieden
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Solliciteren
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan kun je direct solliciteren! Je motivatie met cv kun je mailen naar n.vreeker@koflexwerk.nl. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Niels Vreeker via telefoonnummer 088 74 70 249.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.