Intercedent Veghel

Intercedent Veghel

Intercedent Veghel

Intercedent Veghel

Voor onze vestiging in Veghel zoeken wij een:

Intercedent (jr en/of sr)

Het geheim van een goede intercedent zit hem in de oprechte interesse in anderen. Voor jou vanzelfsprekend; jij doet niets liever dan die perfecte match maken tussen kandidaat en opdrachtgever.
Krijg jij een kick van iemand verder helpen met zijn of haar carrière, help jij mensen graag groeien en word je blij van het maken van een juiste match tussen opdrachtgever en werkzoekende? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
Je weet als geen ander te begrijpen wat de opdrachtgever zoekt in een (tijdelijke) kracht. Meteen na een aanvraag heb je iemand in je hoofd die perfect bij het plaatje past. Door je oprechte interesse in mensen weet je precies welke wensen en talenten de flexwerker bezit die je bij deze vacature vindt passen. Als de medewerker eenmaal is gestart bij de opdrachtgever blijf je contact houden over hoe het gaat en of er bijvoorbeeld extra kennis nodig is om de functie goed te blijven uitvoeren. Verder houd je je bezig met het maken van planningen, administratieve taken en je bent het aanspreekpunt voor flexwerkers en klanten.

Samen met het team zorg je ervoor dat jouw stukje Koflexwerk op rolletjes loopt. Als team zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn en flexwerkers graag aan de slag gaan voor ons.

Wie ben jij?
– Je beschikt over hbo denk- en werkniveau;
– Je bent communicatief vaardig;
– Werken in een team gaat je goed af;
– Je bent ondernemend;
– Leren houdt voor jou nooit op;
– Je spreekt een aardig woordje Engels;
Woonachtig in driehoek Nijmegen – Den Bosch – Eindhoven;
Minimaal 32 uur;
– Wij zijn op zoek naar zowel starters als ervaren kandidaten. Het profiel en de verantwoordelijkheden worden hier in een later stadium op aangepast.

Bedrijfsprofiel Koflexwerk
Koflexwerk is een uitzendbureau dat bestaat uit een vijftal vestigingen verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van Koflexwerk zijn: loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie de flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen. Je gaat aan de slag bij de locatie in Best, waarbij je vragen van flexwerkers direct beantwoord en eventuele problemen oplost.

Wij bieden je:
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan kun je direct solliciteren! Je motivatie met cv kun je mailen naar k.oosterom@koflexwerk.nl. Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Kelly Oosterom via telefoonnummer 088 74 70 252.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.