Technische Professionals

Productie Professionals

Transport Professionals

Adminstratieve Professionals

Over ons

De juiste mensen op de juiste plek. Daar gaat het om. Flexwerkers, gedetacheerde werknemers of gekwalificeerde vaste krachten: Koflexwerk zorgt voor de juiste match, op een persoonlijke en betrokken manier.

Bij Koflexwerk heerst een bijzondere en informele sfeer. We zijn een jonge en ondernemende club die constant in beweging is en zich binnen vier jaar op de kaart heeft weten te zetten als een betrokken en loyale partij.

Sinds de oprichting van Koflexwerk in september 2013 is Koflexwerk flink gegroeid en hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Zo zijn we niet alleen gespecialiseerd in techniek maar richten we ons ook op branches als administratie, industrie & productie en transport & logistiek.

Wij zijn een sterke en betrouwbare partner met een breed pakket in (flexibele) personeelsoplossingen. Wij bemiddelen personeel op diverse niveaus, van ongeschoold tot vak(technisch) personeel (MBO+, HBO & Academisch niveau). Daarnaast kunt u bij ons terecht voor HRM advies & begeleiding, payrollservice, poolbeheer, detachering en werving & selectie

Koflexwerk is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Wij houden ons aan strenge gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen. Zo houden ook wij onze kennis up-to-date. Zo weten opdrachtgevers en werknemers dat zij zorgeloos zaken doen met een betrouwbare partner. Van de 16.000 uitzendbureaus in Nederland zijn er op dit moment overigens slechts 1600 gecertificeerd. Kortom: reden genoeg om eens contact met ons op te nemen.