Recruiter Internationaal

Recruiter Internationaal

Recruiter Internationaal

Recruiter Internationaal

Voor onze vestiging in Veghel zoeken wij een:

Recruiter Internationaal

Ons internationale team heeft versterking nodig! Voor ons team in Veghel zijn we op zoek naar een recruiter.
Word jij enthousiast van het maken van een juiste match en help jij graag mensen verder met hun carrière? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving:
Dagelijks zorg jij voor het invullen van vacatures. Of het nu een baan voor de lange termijn is of een klus voor dag, jij weet de perfecte kandidaat te vinden! Verder beantwoord je vragen van flexwerkers en los je eventuele problemen op.

Wat neem je mee:
– Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
– Een mail of telefoontje in het Engels gaat je goed af;
– Als je Roemeens, Litouws of Spaans spreekt krijg je bonuspunten (allemaal is helemaal top, maar één van deze talen is ook goed 🙂 );
– Je bent fulltime beschikbaar;
– Samenwerken doe je graag, maar je kunt ook zelfstandig aan de slag;
– Presteren onder druk is geen probleem;
– Je hebt rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel Koflexwerk
Koflexwerk is een uitzendbureau dat bestaat uit een vijftal vestigingen verspreid over Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De belangrijkste kernwaarden van Koflexwerk zijn: loyaliteit en betrokkenheid. Wij willen graag weten wie de flexwerker is en wat zijn of haar sterke punten zijn, om zo tot de beste match te komen.

Jij komt op onze vestiging in Veghel te werken. Op de afdeling recruitment internationaal zitten nog 6 gezellige collega’s te springen om jou alle ins en outs te leren van het vak.

Wij bieden je:
Een intensieve samenwerking in een gedreven en hecht team. Een dienstverband voor 40 uur per week en een marktconform salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gedegen pensioenregeling.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Hans Arts via telefoonnummer 088-7470261 of mail naar h.arts@koflexwerk.nl.
Je kunt direct solliciteren door je motivatie te sturen naar h.arts@koflexwerk.nl.

Versnel je carriere

Breng jouw groeipad in kaart. Waar ben je al goed in en wat zijn jouw ontwikkelmogelijkheden? Samen maken we jouw ambities inzichtelijk en stellen we een plan op om jouw carrièrewensen waar te maken.